1set voorwedstrijd meisjes dames

18 maart 2013
1set voorwedstrijd meisjes dames

ZWIJNDRECHT -  In de aanloop naar het Nederlands kampioenschap individueel toestelturnen voor meisjes en dames uit de 1ste en 2de divisie had de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O een goede start bij de in Arnhem georganiseerde eerste voorwedstrijd.

Op één turnster na wisten alle O & O-deelneemsters door te dringen tot de volgende ronde.

Het beste resultaat kwam op naam van Lisanne Thies in de seniorklasse van de 1ste divisie. Lisanne wist met een ruime voorsprong op haar concurrentie het goud voor zich op te eisen. Haar totaalscore kwam uit op 48,834 pnt. Op vloer na wist zij alle onderdelen winnend af te sluiten.

Caitlin van de Graaf deed bij de pupillen van de 1ste divisie goede zaken. Met 52,550 pnt. liet zij zich het brons omhangen. Deandra de Camps werd in deze categorie zevende.

Verder drong in de eerste divisie Bridget Hogeweg door tot de volgende ronde. In de jeugdklasse werd zij vijfde.

In de tweede divisie plaatsten zich voor een volgend treffen Joyce Siebert (instap N1), Ezra in ’t Veld (pupil-1 NTS-7), Renate van ’t Hof (senior NTS-3), Yuna van den Berge, Naomi van der Vliet (beiden instap N2), Jente van der Kruk (pupil-2 NTS-6), Cyane Cromarty (junior NTS-4), Lola van der Padt (jeugd NTS-5).

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.