Politie onderzoekt zware mishandeling

19 maart 2013 door Hennie van der Zouw
Politie onderzoekt zware mishandeling

ZWIJNDRECHT - Twee jongens, die onderweg waren van een feest naar huis, zijn in de nacht van zaterdag op zondag om ongeveer 01.30 uur, mishandeld door een groepje van vier jongens.

De twee jongens, beiden afkomstig uit Zwijndrecht en 19- en 20 jaar oud, staken op de fiets de Munikkensteeg over naar het fietspad dat aan de noordzijde lag. Zij werden daar plotseling aangevallen door een groepje van vier jongens. Zij kregen klappen en kwamen ten val. Beiden raakten gewond en zijn vervoerd naar een ziekenhuis voor behandeling.
 
De politie stelt een nader onderzoek in.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.