SGP zoekt nieuwe raadsleden

02 april 2013 door Hennie van der Zouw
SGP zoekt nieuwe raadsleden

ZWIJNDRECHT - Het bestuur van de SGP-kiesvereniging te Zwijndrecht is hard op zoek naar potentiële raadsleden voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014. 

De christelijke partij zoekt naar kandidaten die verbonden zijn aan haar beginselen. Ook wordt van de raadsleden verwacht dat ze deze beginselen in de praktijk brengen. Daarnaast behoor je regelmatig aanwezig te zijn op belangrijke informatie- en voorlichtingsbijeenkomsten.

Ook SGP-kiezers die nog geen partijlid zijn, mogen zich aanmelden. Iedereen die aan de eerdergenoemde eisen voldoet en geïnteresseerd is in lokale politiek, kan zich aanmelden bij de secretaris. Hij is te bereiken op het mailadres secretaris.sgp@zwijndrecht.christenunie-sgp.nl.

Meer informatie is op te vragen bij de fractiesecretaris, mijnheer Van Gemerden. Zijn mailadres is a.vangemerden@zwijndrecht.christenunie-sgp.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.