Zwijndrechtse turners succesvol in Kiev

03 april 2013 door Hennie van der Zouw
Zwijndrechtse turners succesvol in Kiev

ZWIJNDRECHT - In het Paasweekend hebben de O & O-turners Melvin Ornek, Karl Kosztka en Axel Quist in Kiev deelgenomen aan een groot internationaal  toernooi, de Stella Zakharova Cup genaamd.

Het Nederlands team, bestaand uit Karl Kosztka (O & O), Michel Bletterman (TSH-Heerenveen) en Casimir Schmidt (PAX-Hoofddorp) turnde 161,450 punten bijeen en eindigde daarmee op een derde plaats achter de teams uit Oekraïne en Rusland.
 
Karl en Melvin boekten daarnaast  individuele successen. Beiden wisten door te dringen tot de toestelfinales. Melvin veroverde met 14,250 punten het zilver op de brug. Met zijn score van 13.775 punten aan de ringen kwam hij slechts 0,2 te kort voor een podiumplek en eindigde uiteindelijk op een vierde plaats. Karl pakte met 13,550 pnt. het brons op het onderdeel rek.
 
Axel Quist turnde een stabiele meerkamp en noteerde een puntentotaal van 74.800. Zijn onderliggende toestelscores waren niet voldoende voor deelname aan een toestelfinale.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.