SWOZ op zoek naar vrijwilligers

03 april 2013 door Hennie van der Zouw
SWOZ op zoek naar vrijwilligers

ZWIJNDRECHT - Tuinonderhoud is een van de diensten die de Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht verleend aan hen (veelal ouderen) die hier niet meer toe in staat zijn. Tot voor kort werd het uitvoerend werk gedaan door diverse instanties. Helaas is gebleken dat dit niet gehandhaafd kon worden.

Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die klein tuinonderhoud willen doen bij onze klanten. Wij vinden het belangrijk om deze dienstverlening in stand te houden zodat ook mensen met een laag inkomen van deze dienst gebruik kunnen blijven maken.

Mocht er mensen zijn die interesse hebben dan maken we graag met u een afspraak om u te vertellen over deze vorm van vrijwilligerswerk. U doet er ons maar bovenal onze klanten een groot plezier mee. U kunt bellen naar de SWOZ, het telefoonnummer is 078-6206060
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.