Twee inbrekers op heterdaad aangehouden bij school Zwijndrecht

08 april 2013 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Vrijdagavond 5 april vond er een inbraak plaats in een basisschool aan de Balistraat in Zwijndrecht. Twee verdachten konden worden aangehouden.

Toen de politie aankwam bij de school troffen zij daar twee mannen aan. Het duo rende in eerste instantie weg en daarom loste de agent een waarschuwingsschot. Bij het verdere onderzoek zijn er nog andere verdachten aangehouden die mogelijk iets met de inbraak te maken hebben.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.