Halve finale - turnen dames

08 april 2013
Halve finale - turnen dames

ZWIJNDRECHT -  Zaterdag hebben de O & O-turnsters Cyane Cromarty en Renate van ’t Hof zich weten te plaatsen voor de nationale eindstrijd individueel toestelturnen voor meisjes en dames van de tweede divisie die op 25 mei a.s. in Dordrecht gaat plaatsvinden.

Zij kwamen tot deze prestatie bij de door de KNGU in Waddinxveen georganiseerde halve finale. Cyane turnde in de juniorcategorie 41,650 pnt. bijeen. Daarbij wist zij op de balk een vijfde plaats te realiseren. Renate streed haar plaatsingswedstrijd in de seniorklasse. Haar eindscore kwam uit op 46,067 pnt. met eveneens een fraaie klassering  op balk. Zij eindigde daar op een derde plaats.

Naomi van der Vliet en Yuna van den Berge (beiden instap), Ezra in ’t Veld (pupil-1), Jente van der Kruk (pupil-2) konden ondanks een goed geturnde wedstrijd zich niet plaatsen voor de nationale titelstrijd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.