Derby wint moeizaam van Alphen

08 april 2013 door Hennie van der Zouw
Derby wint moeizaam van Alphen

ZWIJNDRECHT - De Zwijndrechtse hockey spelers van Derby hadden het moeilijk tegen hun tegenstander. Om uit de gevaarlijke degradatiezone te blijven moest er gewonnen worden.

De spelers van Alphen waren geduchte tegenstanders. Maar uiteindelijk pakten de Zwijndrechters toch de zo begeerde punten, en bleef Alphen met lege handen staan.

Derby speelde een slechte eerste helft, en kwamen net voor de rust zelfs op achterstand, net na de rust leek het helemaal verkeerd te gaan met derby, maar gelukkig namen enkele spelers het voortouw, en kwamen de Zwijndrechters beter in hun spel. Dit resulteerde in drie doelpunten. Michiel Stoopman, Sebastian Vonk en Jiri Vonk bleken deze middag de matchwinnaars, en brachten de eindstand op 3 - 1.

Door deze winst staat de Zwijndrechtse Hockeyclub nu gelukkig vier punten boven de degradatiezone.  

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.