Cynthia Bezemer wint goud op plaatsings-wedstrijd

08 april 2013 door Hennie van der Zouw
Cynthia Bezemer wint goud op plaatsings-wedstrijd

ZWIJNDRECHT - In de aanloop naar het Nederlands kampioenschap heeft de selectieafdeling ritmische gymnastiek van de Zwijndrechste Gymnastiekvereniging O & O  bij de in Barendrecht gehouden 2de plaatsings-wedstrijd goed gepresteerd.

Het beste resultaat kwam op naam van Cynthia Bezemer. In de categorie 2B greep zij met overtuiging het goud. Haar totaalscore kwam uit op 17,616 pnt., opgebouwd uit 8,333 pnt. voor haar lintcompositie, waarmede zij ook als beste uit de strijd kwam, en 9,283 pnt. voor haar knotsoefening waarmee zij op een tweede plaats eindigde. Céline van Wassenhove werd in deze categorie met 14,483 pnt. keurig zevende. Isa van Andel en Lynn Stok eindigden in de middenmoot.
 
Bij de duo-optredens in de klasse 3B  lag het koppel Tessa van den Bergh / Tessa de Vroomen met hun lintoefening  met 10.333 pnt beslag op het zilver. Het duo Fenne Dijkstra / Mea Dijkstra miste met 9,200 pnt net het podium en eindigde op de vierde plaats, direct gevolgd door het koppel Ilse van Dam / Tessa de Vroomen. Met 9,116 pnt. noteerde zij een vijfde plaats.
 
Deze koppels kwamen ook tot actie met hun knotsoefeningen. De turnsters Ilse van Dam / Tessa de Vroomen eindigden met 9,250 pnt. op een vierde plaats, de zusjes Fenne en Mea Dijkstra met 8,983 pnt. op een zesde plaats en Tessa van den Bergh/Tessa de Vroomen met 6,666 pnt. op een elfde plaats.
 
Tot slot turnden Ji-lan van Andel en Faja van Berkel hun 2de plaatsingswedstrijd in de categorie 4B.
 
Met 14,449 resp. 12,816 pnt. eindigden zij op achtste rersp. twaalfde plaats.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.