Bart Deurloo wegens knieblessure niet naar EK Moskou

08 april 2013 door Hennie van der Zouw
Bart Deurloo wegens knieblessure niet naar EK Moskou

ZWIJNDRECHT - Bart Deurloo zal wegens een blessure aan zijn knie definitief niet uitkomen op de Europese kampioenschappen Turnen die van 17 t/m 21 april plaatsvinden in Moskou.

Bart liep tijdens een landing in zijn vloeroefening tijdens de kwalificatiewedstrijd van de World Challenge Cup in Cottbus drie weken geleden een knieblessure op en meldde zich vervolgens ook af voor de World Challenge Cup die vorig week in Doha (Qatar) plaatsvond. Voor alle zekerheid werd besloten over te gaan tot nader onderzoek in Nederland. Dit onderzoek heeft uitgewezen dat de blessure aan zijn rechterknie dusdanig ernstig is dat deelname aan de EK niet verantwoord is.
 
Bart  “Het is jammer voor nu, maar het grote doel is en blijft top presteren in Rio. Wel erg vervelend dat deze blessure zo vlak voor de EK komt, want ik was goed in vorm. Ik focus me nu volledig op de NK in juni in Rotterdam en WK dit najaar in Antwerpen”.
 
Bondscoach Mitch Fenner: “Het is vreselijk jammer dat Bart zo kort voor de EK geblesseerd is geraakt. Hij was uitstekend voorbereid en stak in een goede vorm. Domme pech voor nu, maar ik ben er zeker van dat Bart sterker terug gaat komen.”
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.