Service- en Activiteitencentrum de Nederburgh zoekt vrijwilligers.

10 april 2013
Service- en Activiteitencentrum de Nederburgh zoekt vrijwilligers.

ZWIJNDRECHT - Het Service- en Activiteitencentrum de Nederburgh is op zoek naar vrijwilligers. Zij zullen worden ingezet bij speciale activiteiten.

Het gaat om bijvoorbeeld de muziekavonden op zaterdag en diverse thema-feesten zoals de ouderendag. Het centrum zoekt naar enthousiaste, creatieve mensen. Daarnaast moeten ze niet vies zijn van hard werken en een teamspeler zijn.

Iedereen vanaf de leeftijd van vijftig kan zich aanmelden. Alle activiteiten vinden plaats in het Service- en Activiteitencentrum de Nederburgh. De Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht (SWOZ) is hier de eigenaar van.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Henny van Nugteren via de mail (h.vannugteren@swoz.com) of telefonisch (06 - 33 61 67 05)

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.