Goud en Brons voor turnsters O & O

15 april 2013 door Hennie van der Zouw
Goud en Brons voor turnsters O & O

ZWIJNDRECHT - Bij de in Aalsmeer gehouden 1ste NK-plaatsingswedstrijd voor groepen ritmische gymnastiek heeft de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O in de categorie 3 beslag weten te leggen op het goud.

De O & O-formatie bestaande uit Céline van Wassenhove, Soraya Amenou, Estée Kraaijeveld, Cheryl van der Perk en Tessa van den Bergh kwamen tot deze prestatie met hun balcompositie. Hun score bedroeg 8,600 punten.
 
In de klasse 2B kwam de groep samengesteld uit Nadia Amenou, Selina Freeth, Noa Reijmers, Cynthia Bezemer, Isa van Andel, en Céline van Wassenhove tot actie met een hoepeloefening. Met puntentotaal  van 8,80 veroverden de meisjes het brons.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.