Conventus start met seniorenteam

22 april 2013 door Hennie van der Zouw
Conventus start met seniorenteam

ZWIJNDRECHT - Korfbaltak sv Conventus verrijkt met recreantenteam

Zwijndrecht (22 april 2013) – Nadat al eerder met vreugde geconstateerd is dat de jeugd van zowel de handbaltak als de korfbaltak van sportvereniging Conventus een gestage groei doormaakt kunnen we nu mededelen dat er ook een uitbreiding plaats vind bij de korfbal senioren.
 
Naar aanleiding van de ouder-kindtraining bij Conventus en de enthousiaste reactie van diverse ouders daarop is er een leuk Conventus korfbalrecreantenteam gevormd met ouders die op dinsdagavond lekker willen bewegen en het korfballen willen leren.
 
Het is in eerste aanleg de bedoeling om op de dinsdagavond lekker te trainen en ook om  zo nu en dan een wedstrijdje te organiseren tegen een ander recreantenteam. Net zo belangrijk is het sociale deel, om voor de training gezellig een kop thee of koffie samen te drinken en na afloop nog even na te babbelen aan de bar.
 
Krijgt u zin om (weer) wat in beweging te komen kom dan op de dinsdagavond naar het Develsteincomplex en train vrijblijvend een paar keer mee met de recreanten van Conventus van 18:30 tot 19:30 uur.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.