Finale plaatsen turnen dames 1ste divisie

22 april 2013
Finale plaatsen turnen dames 1ste divisie

Voorbije weekend hebben een aantal meisjes/dames van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O zich bij de in Leek gehouden halve finale 1ste divisie weten te plaatsen voor het Nederlands kampioenschap individueel toestel turnen.

In de seniorcategorie wist Lisanne Thies ondanks een minder goed verlopen balkoefening een finaleticket te bemachtigen. Als gevolg van haar mislukte balkoefening eindigde zij met 46,550 pnt. op een tiende plaats.  Daarnaast drong zij met haar 3de plaats op sprong door tot de toestelfinale.
Bij de pupillen-1 waren er eveneens finaleplaatsen voor de Zwijndrechtse  turnclub. Zowel Caitlin van de Graaf als Deandre de Camps drongen door tot de nationale meerkampeindstrijd. Tevens dwongen beide turnsters deelname aan de toestelfinales af. Caitlin met haar eerste plaats op vloer en Deandre met haar tweede plaats op sprong.
 
Bridget Hogeweg, uitkomend in de jeugdcategorie, moest deze halve finale als haar eindstation zien.
Naast deze halve finale vond in Leek de 2de NK-kwalificatiewedstrijd van de talenten- en eredivisie plaats. Bij de instappers is Joyce Siebert nog in de race, bij de jeugd Naomi Visser.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.