Pelikaan verspeelt koppositie

22 april 2013 door Hennie van der Zouw
Pelikaan verspeelt koppositie

ZWIJNDRECHT - De voetballers van Pelikaan deden geen goede zaken in hun wedstrijd tegen degradatiekandidaat GPC Vlissingen.

Na een slechte eerste helft, waarin een aantal grote kansen onbenut bleven, ging het in de tweede helft met de wind tegen niet veel beter.

Het werd zelfs nog erger, want nadat Pelikaan een dubbele wissel had gepleegd om de aanval te versterken, verzilverden de Vlissingers hun enige kans in deze wedstrijd. En zo verloor Pelikaan eerloos van degradatiekandidaat GPC uit Vlissingen.

Met deze uitslag verspeelde Pelikaan ook de eerste plaats op de ranglijst. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.