Muzikale showavond van Celebration

23 april 2013 door Hennie van der Zouw
Muzikale showavond van Celebration

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 20 april organiseerde de muziekvereniging Celebration een showavond in de Develhal in Zwijndrecht. In een doorlopend programma met het thema “Een leven lang muziek”, konden de allerkleinste majorettes, de junioren, het A-peloton en de verschillende solisten hun kunnen laten zien.

Uiteraard was er ook de drumfanfare die diverse muziekstukken liet horen. Ook was er een gezamenlijk optreden van heel de vereniging plaatsvinden.

De avond werd afgesloten met een gezamenlijke finale. 

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.