Albatros sluit plaatjesactie af

23 april 2013 door Hennie van der Zouw
Albatros sluit plaatjesactie af

ZWIJNDRECHT - Met een druk bezochte ruilbeurs heeft de korfbalvereniging Albatros de korfbalplaatjesactie afgesloten. Gedurende acht weken werden er bij de kassa’s van  supermarkt MCD in winkelcentrum Noord pakjes met plaatjes uitgedeeld waarop de gezichten van 472 Albatrossers en Albatrosteams prijkten.  Met name de eerste weken liep het storm bij de supermarkt en werd menig actieartikel aangeschaft voor een extra pakje met zes stickers.

De plaatjes konden in een mooi album geplakt worden en de eerste vijf die hun album vol hadden werden beloond. De jeugdige korfballers Marèl de Heer, Sander van Duivenvoorde, Daphne Boone, Lisette Krol en Anouk Willemstein ontvingen een leuk boodschappenpakket van bedrijfsleider Heijnen van de MCD.
 
Nog altijd wordt er volop gehandeld in de plaatjes want de actie leeft enorm bij de korfbalclub en  jong en oud wil proberen om het album helemaal vol te krijgen.
 
A.s. zaterdag wordt de korfbaldraad,na een rustig weekend vanwege de zaalfinale in Ahoy, weer opgepakt. Voor een aantal Albatrosteams is de positie op de ranglijst behoorlijk goed, dus is het van belang a.s. zaterdag geen fout te maken.
 
Albatros’ eerste team reist af naar de aanstaande kampioen DSC in Eindhoven en gaat kijken of er wellicht gestunt kan worden. In de thuiswedstrijd was Albatros met 10-20 kansloos, maar de vorm bij de rood-wiiten is er.
 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.