Derby in degradatiegevaar

29 april 2013 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - De hockeyers van het Zwijndrechtse Derby zijn in gevaar. Inmiddels zijn ze na het verlies van afgelopen weekend tegen de Leidse hockeyers van Roomburg afgezakt naar de degradatiezone.

De Zwijndrechters begonnen niet best aan de wedstrijd, ze kwamen in de eerste helft al snel op een 0 - 3 achterstand.

Toen het allemaal hopeloos mis leek te gaan, hervonden de Zwijndrechters zich. Douwe Slobbe scoorde 1 - 3, en Derby ging op jacht naar meer.

Joran Schulte bracht de spanning in de wedstrijd geheel terug toen hij in de laatste fase van de wedstrijd 2 - 3 scoorde. Maar helaas kreeg Derby in de laatste minuten van de wedstrijd geen kansen meer, en verloren ze deze belangrijke wedstrijd.