Heerema vervult Zwijndrechtse wensen

29 april 2013 door Hennie van der Zouw
Heerema vervult Zwijndrechtse wensen

ZWIJNDRECHT - Het Zwijndrechtse bedrijf Heerema kent een ‘Safety incentive’ programma dat in 2012 tussen de 15.000 en 17 000 euro heeft opgeleverd. Dit geldt komt ten goede aan projecten uit de ‘Wensboom’ van het personeel. De projecten moeten wel voldoen aan een van de doelen gesteld door Heerema: Gezondheid, Milieu, Welzijn en veiligheid en ze moeten een lokaal karakter hebben. Afgelopen week kregen de jeugdbrandweer in Zwijndrecht en de 40-jarige Ds. Abraham Hellenbroekschool een cheque uitgereikt.

Jeugdbrandweer Zwijndrechtse Waard
De keuze voor de Jeugdbrandweer Zwijndrechtse Waard komt behalve vanwege de goede samenwerking van het bedrijf met de Brandweer door het feit dat een van de personeelsleden vrijwillig brandweerman in Heijnenoord is. Hij heeft altijd met de jeugdbrandweer gewerkt en weet dat de jeugdbrandweer een extraatje goed kan gebruiken voor zaken als opleiding, pakken en materieel.
 
Ds. Abraham Hellenbroekschool
De Ds. Abraham Hellenbroekschool, die veertig jaar bestaat, heeft te cheque te danken aan het feit dat er kinderen van Heerema-medewerkers op school zitten. De school kan het geld goed gebruiken om het schoolplein op te knappen.
 
De cheques zijn uitgereikt in het bijzijn van burgemeester Maria Wiebosch-Steeman, wethouder Gerard Slotema en accountmanager bedrijven Gerard Keuzenkamp door Remco Bakker van Heerema uitgereikt aan  Freek Bakker namens de Hellenbroek school en kaderleden van de Jeugdbrandweer Zwijndrechtse Waard.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.