Honkballers delen met Tex Town Tigers

29 april 2013
Honkballers delen met Tex Town Tigers

ZWIJNDRECHT -  De honkballers van Zwijndrecht blijven het in de competitie als promovendus goed doen. Het afgelopen weekend werden in de dubbelwedstrijd tegen Tex TownTigers de punten gedeeld, waardoor Zwijndrecht op de vierde plaats blijft.

Zaterdag werd het op Bakestein een spannende wedstrijd met een wisselend scoreverloop. Aanvallend kon Zwijndrecht geen vuist maken en verdedigend hadden de Zwijndrechtse werpers moeite met de juiste richting (11 keer 4-wijd). Bij een 4-4 stand in de achtste inning sloeg Quilan de Windt zich op de honken en kon even later door een goede hit van Ray Vermont over de thuisplaat snellen voor het achteraf winnende punt (5-4).  Tex Town Tigers kwam in de negende inning nog gevaarlijk dicht bij de gelijkmaker, maar werper Eric Granger kon met zijn velders de overwinning veilig stellen.
 
Zondag werd het in Enschede uiteindelijk een teleurstellende wedstrijd. Zwijndrecht begon goed en leidde halverwege met 1-6. Toen kreeg werper Dereck Isenia problemen en kon Tex Town Tigers terug komen. Uiteindelijk moest na 9 innings met een 8-8 stand verlengd worden, waarbij de Enschedese ploeg met 9-8 aan het langste eind trok.
Ook het komend weekend spelen de Zwijndrechtse honkballers weer een dubbel wedstrijd. Zaterdag wordt in Haarlem tegen Sparks gespeeld en zondag speelt Zwijndrecht om 14.30 uur thuis tegen Sparks.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.