Programma natuureducatie 2013-2014 voor de scholen gereed

03 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Programma natuureducatie 2013-2014 voor de scholen gereed

ZWIJNDRECHT - Het Programma Natuureducatie 2013-2014 voor de scholen in de Zwijndrechtste Waard is gereed, zo meld Stichting Natuur & Landschap Zwijndrechtse Waard en Vereniging Arboretum Munnike Park op hun site: www.natuur-zw.nl.

Dit programma wordt aangeboden aan alle scholen in de Zwijndrechtse Waard.
 
De bovengenoemde Stichting zegt op haar website het volgende over de scholen die dit programma aangeboden krijgen: "Die boffen maar met zo’n actieve natuurgroep. Alle groepen zijn weer welkom bij ’t Weetpunt of de andere locaties voor een mooi natuurprogramma. Laat de jeugd maar komen".
 
De IVN Schoolgidsen staan klaar om  de jeugd een mooie belevenis in de natuur aan te bieden.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.