Heren van Derby overklassen Myra

13 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Heren van Derby overklassen Myra

ZWIJNDRECHT - De mannen van Derby handhaafden zich in de eerste klasse na een 4 - 2 overwinning op de hockeyers van Myra.

Hans Jongeneel en Michiel Stoopman, die hun laatste wedstrijd voor Derby speelden zorgden voor de laatste twee doelpunten van de Zwijndrechters. Samen met Bob van 't Sant en Vincent Molenaar speelden zij hun laatste wedstrijd voor Derby.

De eerste twee doelpunten van de Zwijndrechters werden gemaakt door Tim Tournois en Joran Schulte.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.