Korfballers sv Conventus tijdens tweede helft onderuit tegen kampioenskandidaat

13 mei 2013
Korfballers sv Conventus tijdens tweede helft onderuit tegen kampioenskandidaat

ZWIJNDRECHT -  Lange tijd zag het er zondag naar uit dat de korfballers van sv Conventus kampioenskandidaat Crescendo het erg moeilijk konden maken. De volledige eerste helft wisten de Zwijndrechtse spelers het de tegenstander lastig te maken, maar zagen in de tweede helft de achterstand hard oplopen.

De start van Conventus was veelbelovend en het team kwam zelfs op een 3-0 voorsprong, waarna beide teams drie maal wisten te scoren om op een 6 – 3 stand te komen. Vervolgens kreeg het uit Leiden afkomstige Crescendo de overhand door vier maal te scoren, waar Conventus geen enkel bal in de korf wist te krijgen. Conventus wist hierna nog wel gelijk te komen, maar uiteindelijk was het Crescendo dat vlak voor de rust nogmaals wist te scoren om zo met een minimale voorsprong de rust in te gaan.

Ook na de rust ging het de eerste minuten nog  gelijk op en kwam  Conventus bij een 8 –  8 stand voor de laatste keer op gelijke hoogte. Net als in de eerste helft scoorde Crescendo vervolgens weer  vier maal achtereen zonder één tegentreffer van Conventus, waarmee een onoverbrugbaar gat geslagen werd. Crescendo zou in de eindfase van de wedstrijd zelf nog uitlopen tot 9 – 16 voordat het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter klonk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.