Kampioenen en nacompetitie bij Groot Lindt

13 mei 2013
Kampioenen en nacompetitie bij Groot Lindt

ZWIJNDRECHT - Voorbije zaterdag zijn bij voetbalvereniging Groote Lindt het F1 en A3 team als voorjaarskampioen gehuldigd. Bij beide teams kon de champagne ontkurkt worden na winstpartijen tegen Dubbeldam. F1 won met 2-1 van de Dordtenaren terwijl A3 met 6-1 te sterk was voor de Dubbeldammers. 

Het eerste team van Groote Lindt wist zich door een sterke eindsprint alsnog direct te handhaven in de 3e klasse. De sterke eindsprint werd met een knappe 0-1 overwinning uit bij runner-up Tricht afgesloten. Bijna verzekerde de ploeg van interim trainer Larry Nelson zich nog van de derde periodetitel maar een laat doelpunt van EBOH bij Papendrecht besliste echter anders. Toch overheerste de vreugde over de handhaving bij de jonge brigade en de vele meegereisde supporters.
Het tweede en derde elftal van de Bakestein club speelden afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd in de nacompetitie voor promotie. Het tweede behaalde een verdienstelijk 1-1 gelijkspel bij Meerkerk 2. Zaterdag is de return en mag het tweede elftal gaan proberen om de route naar de reserve Hoofdklasse een vervolg te geven.
Het derde elftal speelt voor promotie naar de reserve 2e klasse en zal aanstaande zaterdag op eigen veld een 4-1 nederlaag tegen Peursum 2 goed moeten maken om voor het tweede achtereenvolgende jaar te kunnen promoveren.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.