Antoin Scholten neemt afscheid als burgemeester van Zwijndrecht

10 november 2012
Antoin Scholten neemt afscheid als burgemeester van Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Burgemeester Antoin Scholten heeft op vrijdag 9 november tijdens een openbare receptie afscheid genomen van de inwoners van Zwijndrecht. Hij vertrekt naar de gemeente Venlo waar hij per 12 november eveneens de functie van burgemeester gaat bekleden.

Een dag eerder nam de gemeente in een bijzondere raadsvergadering afscheid van burgemeester Antoin Scholten. 
Tijdens de vergadering nam de fractievoorzitter van het CDA, Wil Hofland (als vicevoorzitter gemeenteraad), de voorzittershamer over. Aan het eind van de vergadering kreeg loco-burgemeester Elbert Vissers de ambtsketen overhandigd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.