Zwijndrechtse softballers in slotfase naar nederlaag

21 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Zwijndrechtse softballers in slotfase naar nederlaag

ZWIJNDRECHT - Op tweede Pinksterdag zat het niet mee voor de softbaldames van Zwijndrecht. Ze leden een gevoelige thuisnederlaag tegen het Zoetermeerse Birds.

De vijfde inning was de belangrijkste in deze wedstrijd. Zwijndrecht begond deze inning met een 6 - 1 voorsprong. Maar helaas voor de Zwijndrechtsen begon Birds toen aan een echte inhaalslag, en eindigde de wedstrijd met een 6 - 7 eindstand. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.