Paul Meijer nieuwe trainer SV Conventus

21 mei 2013

ZWIJNDRECHT - SV Conventus is er in geslaagd een opvolger te vinden voor korfbalselectie trainer/coach Benno Snaphaan, welke na drie jaar voor de club actief te zijn geweest voor een nieuwe uitdaging heeft gekozen. Paul Meijer maakt vanaf het 2013 – 2014 seizoen de overstap naar de Zwijndrechtse vereniging, na dit seizoen nog KCR uit Ridderkerk te hebben getraind.

De 52-jarige Meijer beschikt over een ruime ervaring binnen de korfbalwereld, waar hij al sinds 1969 bijna onafgebroken mee bezig is. Meijer floot geruime tijd korfbalwedstrijden op hoog niveau, maar moest hier helaas mee stoppen vanwege problemen met zijn knie. Dit opende de deur om actiever aan de slag te gaan als trainer, waarna hij via de A-jeugd drie jaar geleden de overstap naar de senioren maakte.

“We gaan ons best doen om er een mooi en gezellig seizoen van te maken, maar dat neemt niet weg dat ik wel prestatie gericht bezig wil zijn,” verklaarde Meijer bij zijn kennismaking met de selectie. “We gaan er dus voor de volle 100% tegenaan en dat verwacht ik ook van de mensen die in de selectie zitten.”

Bij Conventus krijgt Meijer de doelstelling om mee te blijven strijden om de hoogste plaatsen in de derde klasse, waarbij hij tevens de jeugdselectie nauw bij het team moet betrekken met oog op de toekomst. Meijer begint zijn werkzaamheden voor Conventus op 13 augustus, wanneer de voorbereidingen op het 2013 – 2014 seizoen van start gaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.