Dames van derby winnen afgetekend

27 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Dames van derby winnen afgetekend

ZWIJNDRECHT - Dankzij de overwinning van dit weekend klommen de dames van Hockeyclub Derby weer een plaats op de ranglijst.

In de derde klasse B werden de Kieviten met 5 - 2 overlopen, al leek het in eerste instantie een moeilijke wedstrijd te gaan worden voor Derby.

Tot ver in de tweede helft leek de wedstrijd gelijkopgaand. Na doelpunten van Anique Hakkesteegt en Freke van de Pol kwamen de Kieviten steeds weer op gelijke hoogte: 2 - 2.

Maar twee strafcorners van Derby, verzilverd door Mariska van der Matten, bracht de dames van Derby op een 4 - 2 voorsprong. Freke van der Pol vond dit blijkbaar nog niet genoeg, want zij bracht de eindstand met een mooi doelpunt op 5 - 2. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.