Driemaal goud voor O&O turnsters bij NK-kwalificatiewedstrijd

27 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Driemaal goud voor O&O turnsters bij NK-kwalificatiewedstrijd

ZWIJNDRECHT - De selectieafdeling ritmische gymnastiek van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O heeft in Amsterdam met succes deelgenomen aan de NK-kwalificatiewedstrijd.

Op categorie 3 – duo’s van het A-niveau  wist het koppel Soraya Amenou en Estée Kraaijeveld met 10,616 pnt. op het onderdeel touw het goud voor zich op te eisen. Estée vormde ook een combinatie met Cheryl van der Perk. Dit koppel pakte met 9,716 pnt. het zilver.

In de B-categorie 3 duo’s werd ook beslag gelegd op het goud. Dit kwam op naam van het duo Fenne en Mea Dijkstra die met hun lintoefening een score van 10.00 pnt. wisten te realiseren. Tessa de Vroomen en Tessa van de Bergh misten net het erepodium en werden met 9,750 pnt. vierde. In deze categorie op het onderdeel knots lagen Ilse van Dam en Tessa de Vroomen met hun compositie beslag op het brons. Hun score bedroeg 10,750 pnt.

Bij de 2de plaatsingswedstrijd voor groepen kwam het beste resultaat op naam van groep van categorie 2. Zij werden met 9,900 pnt.  knap eerste met de hoepeloefening.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.