Jeugdkampioenen bij ZVV Pelikaan

27 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Jeugdkampioenen bij ZVV Pelikaan

ZWIJNDRECHT - De competitie is teneinde en op een enkele activiteit of toernooi na zit het seizoen 2012/2013 erop. Bij Pelikaan hebben de F teams het bijzonder goed gedaan. Zowel de F1, F3, F4 en de F5 zijn kampioen in de voorjaarscompetitie geworden.

Dit werd uiteraard uitbundig gevierd door alle teams. In de kantine werden alle spelers beloond met een mooie beker en een kampioensdiploma. Van de jeugdcommissie werden ze getrakteerd op frietjes en limonade, en klonk er uit de muziek boxen We are the champions.

De jeugdafdeling van Pelikaan feliciteerd alle trainers en spelers van F1, F3, F4, en F5 met dit mooie behaalde resultaat.
 
Op de foto het Pelikaan F1 na hun kampioenschap.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.