Groote Lindt start wijkvoetbaltoernooi

27 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Groote Lindt start wijkvoetbaltoernooi

ZWIJNDRECHT - Op initiatief van v.v. Groote Lindt zal in samenwerking met een aantal wijkplatforms, woningbouwcoöperaties  en de Toppie-Sportcoaches een wijkvoetbaltoernooi worden gehouden. Gedurende de maand juli worden er in 6 wijken voorronde’s gehouden. Op de in wijken aanwezige voetbalpleintjes zal onder begeleiding van de Toppie-Sportcoaches worden gestreden om een plaats op de finaledag. Op zaterdag 29 juni worden de gehele dag finalewedstrijden gespeeld op de parkeerplaats van v.v. Groote Lindt.

Het toernooi wordt gespeeld volgens het bekende Block-to-block systeem. Met teams van 4 spelers wordt geprobeerd zo snel mogelijk een doelpunt te maken. Als het doelpunt is gevallen dan blijft het “Block” dat heeft gescoord staan en ontvangt een nieuw “Block” als tegenstander. Alle spelregels zijn te vinden op de website www.grootelindt.nl.

Het toernooi staat open voor deelnemers uit de wijken en in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar. Aanmelden moet wel vooraf plaatsvinden via mailadres: wijktoernooi@grootelindt. Bij de aanmelding moet vermeld worden de naam van het team, namen en geboortedatums van de 4 deelnemers, contactgevens en de datum van het toernooi waar aan wordt deelgenomen. Er kunnen maximaal 6 teams per leeftijdscategorie per wijktoernooi deelnemen. Meld je dus snel aan want vol = vol.

Indeling locatie/planning wedstrijden:

Aanvangstijd: 19.00 uur
19.00 uur tot 19.45 uur: D-categorie
19.45 uur tot 20.30 uur: C-categorie
20.30 uur tot 21.15 uur: B-categorie

Wijk: Kort Ambacht
Locatie: veldje tegenover Lidl
Datum: dinsdag 11 juni 2013

Wijk: Nederhoven
Locatie: schoolplein De Twee Wieken
Datum: donderdag 13 juni 2013

Wijk: Noord/Centrum
Locatie: voetbalkooi Jeroen Boschlaan
Datum: dinsdag 18 juni 2013

Wijk: Walburg
Locatie: veldje aan de Welhorst
Datum: donderdag 20 juni 2013

Wijk: Heerjansdam
Locatie: voetbalkooi de Manning
Datum: dinsdag 25 juni 2013

Wijk: HOA
Locatie: voetbalkooi bij Verkerk aan de Molenvliet
Datum: donderdag 27 juni 2013

Finaledag
Locatie: v.v. Groote Lindt
Datum: zaterdag 29 juni 2013
Aanvangstijd:
10.00 uur: D-categorie
12.00 uur: C-categorie
14.00 uur: B-categorie

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.