SWOZ krijgt certificaat overhandigd van wethouder Vissers

28 mei 2013
SWOZ krijgt certificaat overhandigd van wethouder Vissers

ZWIJNDRECHT - Op maandag 27 mei overhandigde wethouder Elbert Vissers het HKZ-kwaliteitscertificaat aan de Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht (SWOZ). De directeur van de SWOZ, Henk Lintjes, nam het certificaat in ontvangst.

HKZ staat voor Handboek Kwaliteit Zorg. De SWOZ besteedt al jaren extra aandacht aan de kwaliteit van haar organisatie en diensten. Daarom krijgt de stichting als één van de eerste welzijnorganisaties die gericht zijn op oudere, het kwaliteitscertificaat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.