Ouderen lezen voor op de 'Twee Wieken'.

29 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Ouderen lezen voor op de 'Twee Wieken'.

ZWIJNDRECHT - In samenwerking met Basisschool de Twee Wieken organiseerden Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht op woensdag 22 mei een voorleesuurtje voor kinderen in het kader van de Annie M.G. Schmidt week.

‘Oud’ en jong hebben hier zichtbaar van genoten. Dit voorlees uurtje gaan we dan ook zeker herhalen.

In de koffiegroep  werd ondertussen flink gepraat over oude artikelen, boeken en spelletjes die, uiteraard met Annie M.G Schmidt te maken hadden. Nieuwsgierig geworden? De koffiegroep is iedere woensdag van 10.00 tot 11.30 in de Nederburgh. De Nederburgh, een onderdeel van de Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht, is te vinden aan de Duivenvoorde 211a te Zwijndrecht. Deelnemen aan de koffiegroep is geheel vrijblijvend maar erg gezellig.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.