Wegafsluitingen in verband met de reconstructie van de Hilverbeek

30 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Wegafsluitingen in verband met de reconstructie van de Hilverbeek

ZWIJNDRECHT - In verband met de geplande reconstructie van de Hilverbeek zal de Hilverbeek worden afgesloten voor doorgaand verkeer.

De afsluiting vindt gefaseerd plaats, grofweg in vier fasen. De zijstraten worden daarbij bereikbaar gehouden voor alle verkeer. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via Moermond, Kerkweg en Laan van Nederhoven vice versa. Ook de bus wordt omgeleid (dit wordt afgestemd met Arriva).

De werkzaamheden starten in de week van maandag 10 juni 2013 en duren naar verwachting tot eind maart 2014.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.