Softbalsters Zwijndrecht winnen nipt van Birds

30 mei 2013
Softbalsters Zwijndrecht winnen nipt van Birds

ZWIJNDRECHT - De dames van het eerste softbalteam van Zwijndrecht speelden op woensdag 29 mei een wedstrijd tegen het Zoetermeerse Birds. De thuisploeg won de weinig spectaculaire wedstrijd met 4-3.

Door de overwinning slaat Zwijndrecht een gat van twee punten met Birds. De ploeg heeft nog twee wedstrijden in te halen. Mochten deze gewonnen worden, dan is de achterstand op koploper Euro Stars uit Capelle a/d IJssel nog vier punten.

De volgende wedstrijd speelt Zwijndrecht op zondag 2 juni tegen het tweede damesteam van UVV. Het Utrechtse team staat op dit moment stijf onderaan.

Foto: Kelsey Huijzers (r) in actie voor Zwijndrecht DSB1

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.