Toertocht van Zwijndrecht naar Zwijndrecht en weer terug

03 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Toertocht van Zwijndrecht naar Zwijndrecht en weer terug

ZWIJNDRECHT - Deze toertocht achter voorrijders, een soort bromfietsen, startte afgelopen zaterdag vanaf sportpark Bakenstein te Zwijndrecht in Nederland, en ging naar Burcht Zwijndrecht in België. Deze plaats ligt aan de andere zijde van de Scheldeoever bij Antwerpen. Na een warme ontvangst door de plaatselijke "Schepen van Sport" werd de reis terug naar Zwijndrecht in Nederland hervat.

Deze z.g. geleide G.T.T. wordt met een gemiddelde snelheid gereden van +/- 26 km/uur. Deze geleide toertocht is door een uitbreiding van het kwaliteitssysteem voor N.T.F.U. evenementen bekroond met 3 sterren. Hierdoor is hij opgenemen op een speciale plaats in de N.T.F.U. kalender met de titel  "N.T.F.U.-klassieker"
 
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.