Open Dag Pietermankerk

03 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Open Dag Pietermankerk

ZWIJNDRECHT - De 'Stichting Behoud Pietermankerk' organiseerde zaterdag 1 juni de eerste Open Dag van dit zomerseizoen in de Pietermankerk in Zwijndrecht.

Belangstellenden konden het kerkje uitgebreid bezichtigen en kennis nemen van de rijke historie van de Pietermankerk. Er waren in ruime mate diverse boekwerkjes, krantenknipsels en foto’s aanwezig, zodat de bezoekers zich een afgerond beeld konden vormen van de geschiedenis van het kerkje.

Bovendien konden fraaie sets foto’s van de Pietermankerk aangeschaft worden. Aquarellen van de Pietermankerk van wijlen Clement Bezemer konden eveneens gekocht worden. In de middaguren werd het orgel bespeeld. De Pietermankerk beschikt sinds kort over een nieuw orgel waar organist Leen van Breugel deze zaterdagmiddag op speelde.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.