Dubbele winst softballers, honkballers verliezen nipt

03 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Dubbele winst softballers, honkballers verliezen nipt

ZWIJNDRECHT - De Zwijndrechtse softbalsters hebben een uitstekend weekend achter de rug. Na eerst donderdag de inhaalwedstrijd tegen Birds met 4-3 gewonnen te hebben, versloegen de Zwijndrechtse dames zondag UVV twee keer (2-0 en 12-1). Door deze drie zege heeft Zwijndrecht in de 1ste klasse B nu de tweede plaats stevig in handen gekregen. Komende zondag Spelen de Zwijndrechtse dames in Hoofddorp een dubbele uitwedstrijd.

De honkballers verging het minder goed. Tegen concurrent Orioles werd nipt twee keer verloren. Zaterdag werd in Bergschenhoek met 4-3 verloren. Werper Jurandy Girigori gooide een uitstekende wedstrijd, maar enkele veldfouten werden hem fataal. Zondag ontstond op Bakestein een ware slijtageslag. Na ruim drie en een half uur honkbal moest Zwijndrecht in de verlenging met 6-8 buigen voor Orioles. Ook nu waren de kansen lange tijd in het voordeel van Zwijndrecht, want halverwege de wedstrijd leidde Zwijndrecht nog met 5-3.

Het komende weekend (zaterdag 8 juni)  speelt Zwijndrecht een cruciale dubbel tegen DSS. Het resultaat hiervan kan beslissend zijn voor plaatsing in de kampioenspoule in de tweede seizoenhelft. Zaterdag speelt Zwijndrecht op Bakestein om 14.30 uur en zondag wordt in Haarlem gespeeld.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.