Majorettes Celebration plaatsen zich voor NK

04 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Majorettes Celebration plaatsen zich voor NK

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag 1 juni hebben twee groepen van de majorettes van muziekvereniging Celebration deelgenomen aan een majorette- en twirlwedstrijd in Nuenen.

Het junioren B-peloton heeft de afgelopen maanden erg hard getraind voor deze wedstrijd en dat werd beloond. Dit peloton werd eerste in de klasse Large team junior beginner met 67.0 punten, waarmee ze zich ook meteen plaatsen voor het NK eind van dit jaar.

Ook was het dance team van Celebration aanwezig in Nuenen. Dit was voor hen de eerste wedstrijd in de huidige vorm. Na de muzikale uitvoering in de Develhal eind april j.l. hebben 4 dames afscheid genomen van het twirlen.

Deze dames hebben een punt gezet achter een lange twirl carrière, sommige dames waren meer dan 15 jaar lid van de verenging. Door deze wijziging in het peloton kreeg het senior team van Celebration een andere samenstelling.

Het dance team kwam dus voor het eerst uit in de klasse senior beginner small team. De dames werden eerste van deze sectie met 70,4 punten. Dat betekende niet alleen een promotie naar de hogere intermediate klasse, maar tevens ook een plaatsing voor de Nederlandse Kampioenschappen. Trots keerden de dames terug uit Nuenen. Het harde trainen van beide teams is beloond en de dames zijn hier dol blij mee.

Wilt u meerdere informatie over Celebration, kijk dan eens op de website: celebrationzwijndrecht.nl of neem contact op met de voorzitter Wim Zoutewelle telefoon 078-6129702 of 06-28397710

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.