Rollator aangeschaft voor 't Weetpunt

06 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Rollator aangeschaft voor 't Weetpunt

ZWIJNDRECHT - Dinsdag 4 juni ’13 werd een rollator aangeschaft voor ‘t Weetpunt. Heel veel bezoekers van ‘t Weetpunt zijn jong en goed ter been, maar dat geldt niet voor alle bezoekers. Er stond al langer een rolstoel gereed – voor het geval dat, maar er is nu ook de beschikking over een rollator.

De paden in ‘t Arboretum zijn mooi glad geasfalteerd, dus ook voor de minder validen is het nu beter mogelijk om een tochtje door het park te maken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.