Gemeentelijk Wmo-loket verhuist naar De Blije Borgh

10 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Gemeentelijk Wmo-loket verhuist naar De Blije Borgh

ZWIJNDRECHT - Het gemeentelijk Wmo-loket, dat op dit moment nog te vinden is in het gemeentehuis, verhuist per juli 2013 naar De Blije Borgh. Vanaf dat moment kunnen inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht op de begane grond van het verzorgingstehuis terecht voor informatie en advies over wonen, zorg en welzijn. De locatie verandert; het dienstenaanbod van het gemeentelijk loket blijft hetzelfde.

Zorg dichtbij
De aanstaande verhuizing van het Wmo-loket naar De Blije Borgh past bij de wens van de gemeente, om toe te werken naar het bieden van zorg dichtbij de doelgroep.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.