Jongens- en herenselectie O&O grossiert in eremetaal

10 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Jongens- en herenselectie O&O grossiert in eremetaal

ZWIJNDRECHT - De jongens- herenselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O was zaterdag bij de in Bergschenhoek gehouden Open Zuid-Hollandse kampioenschappen individueel toestelturnen uitzonderlijk succesvol. Met maar liefst dertien gouden, acht zilveren, twee bronzen medailles en één medaille voor een vierde plaats was de O & O-delegatie grossier in het eremetaal.

Het goud kwam in handen van Jordi Hagenaar (Instap – talentendivisie), Luuk Huernink (pupil – talentendivisie), Sjoerd van Veldhuizen (jeugd – eredivisie), Jens van der Helm (junior-I – eredivisie), Dennis Swinkels (pupil – 1ste divisie), Dyon Purperhart (jeugd – 1ste divisie), Erik Gàl (senior – 1ste divisie), Bas Vuik (instap – 2de divisie), Damian Manneken (pupil – 2de divisie), Danny de Lange (senior – 2de divisie), Koen Kappetijn (pupil – 3de divisie), Rens Hoofs (junior-I – 3de divisie), Koen van den Enden (junior-II – 3de divisie)

Op de tweede plaats eindigden Mitchel de Haas (benjamin – talentendivisie), Martin Mange (pupil – talentendivisie), Yuri Visser (instap – 1ste divisie), Wouter Berger(instap 2de divisie),  Thomas van der Helm (jeugd – 2de divisie), Damian Scheper (pupil – 3de divisie), Kevin van Sonsbeek (jeugd – 3de divisie), Ischa Statie (junior-I – 3de divisie).

Als derde kwamen uit de strijd Wesley de Haas (pupil – talentendivisie), Björn Bakker ( jeugd – 3de divisie) .

Bij de instap van de 2de divisie was vanwege het groot aantal inschrijvingen vijf prijzen te vergeven. De medaille van de vierde plaats was voor Bodi Winkler.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.