Leuk afsluitend weekend bij Albatros

10 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Leuk afsluitend weekend bij Albatros

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag waren er geen wedstrijden meer bij de Zwijndrechtse korfbalvereniging Albatros, maar wel volop activiteiten.

De activiteiten begonnen op vrijdagavond met het jaarlijkse paalschiettoernooi. 70 koppels vochten om de finaleplek die uiteindelijk was weggelegd voor Alex Kok en Michael Cornfield en het koppel Eddo Bakker en Timon Lommers. Deze strijd werd gewonnen door Eddo en Timon.

Op zaterdagochtend was de jeugd van Albatros aan de beurt waar in alle categorieën werd gestreden om de bekers. Bij de allerkleinsten ging de beker naar het koppel Fieke en Boaz en bij de F-jes gingen Rick en Jorien met hun trofee naar huis. De E-kampioenen werden Lisette en Anouk, bij de D-tjes waren Matthijs en Niels het meest schotvaardig en bij de C-teams kwamen Nicole en Britt als winnaars uit de bus. De bekers voor de B-jeugd gingen naar Armelle en Caroline.

’s Avonds werd door de activiteitencommissie de jaarlijkse medewerkeravond georganiseerd om iedereen te bedanken voor zijn of haar inzet. Een heerlijk diner omlijst met een leuke quiz.

De BBB van Albatros speelde nog wel een paar wedstrijdjes. Zij deden mee aan een toernooi bij DVS, waar zij de derde prijs in ontvangst mochten nemen.

Volgende week staan er weer activiteiten gepland. Zo vind het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi plaats op de velden van Albatros en Conventus. En doet B1, door het behaalde kampioenschap,  mee aan het NK bij Merwede in Sliedrecht. De tegenstanders bij dit NK zijn: Rigtersbleek, Weidevogels, IJsselvogels, Rust Roest, KIOS, ASKO en SKF. B1 zal om 11:00 de eerste wedstrijd spelen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.