Burgemeester opent en bekijkt multicultureel festival

17 juni 2013 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Burgemeester opent festival ‘We moeten het samen doen!’

Tijdens dit multiculturele festival traden groepen uit verschillende culturen op. Het podium werd tussen de optredens door gebruikt om te vertellen over vrijwillige initiatieven in Zwijndrecht.

Verder was er ook een ruimte voor kunstenaars en spirituele initiatieven. Burgemeester Schrijer heeft het festival geopend, en liet zich belangstellend over allerlei onderdelen van het festival voorlichten.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.