Vele tennissers genieten van tennisclinic Jacco Eltingh

17 juni 2013

ZWIJNDRECHT - Op zondag 16 juni gaf niemand minder dan Jacco Eltingh samen met zijn voormalig coach Alex Reijnders een tennisclinic bij ZLTC Ter Steeghe.

De clinic was onderdeel van het 30e Flynth Ter Steeghe Open Toernooi. Eltingh, vooral bekend van zijn dubbelspel met Paul Haarhuis, begon zijn les om 12:00. Iedereen kwam aan de beurt, junioren kregen apart les van de senioren. Ook werd iedereen ingedeeld op niveau.

Naast de clinic speelden de twee oudgedienden een demonstratiewedstrijd tegen twee regionale tennissers. Zoals op de foto's te zien is, werkte het weer mee en werd het een mooie dag.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.