Oefentocht door regio voor beklimming Mont Ventoux

17 juni 2013
Oefentocht door regio voor beklimming Mont Ventoux

ZWIJNDRECHT/DORDRECHT - Ruim honderd mensen fietsen op zaterdag 22 juni een tocht die in het teken staat van de Ventoux for Cancer. Deze ‘proloog’ start om 10.00 uur in Zwijndrecht.

De Ventoux for Cancer vindt zelf plaats op 13 september 2013. Hier doet ook een team van vijftig politiemensen aan mee. De bedoeling is dat de ploeg voor de tocht in september zoveel mogelijk geld ophaalt. Daarom organiseert dit team de fietstocht op 22 juni.

De proloog op 22 juni start om 10.00 uur bij Capital Sports aan de Eemstein 1a in Zwijndrecht. De deelnemers die allemaal hetzelfde tenue dragen gaan naar Dordrecht en stoppen daarbij het Van der Valk hotel.

Vervolgens fietsen zij over de Moerdijkbrug naar Willemstad waar een korte pauze is bij Van Bellen Art aan de Voorstraat 29. De groep rijdt via de Hoeksche Waard terug naar Capital Sports en komt daar rond 15.00 uur aan. Hier zijn verschillende activiteiten waaronder een springkussen, een dj en natuurlijk een hapje en drankje.

U kunt natuurlijk de deelnemers aanmoedigen tijdens de rit maar ook langskomen bij Capital Sports om uw bijdrage te geven voor de actie. De site voor deze rit is www.ven2copsproloog.nl. Ven2-4Cancer (spreek uit als: Ventoux for Cancer) is een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker. Op één dag wordt tot vier maal de fameuze “kale berg” Mont Ventoux in Frankrijk beklommen. Een bijna onmogelijke krachttoer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.