Uitreiking milieubarometer aan bedrijf A&P

19 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Uitreiking milieubarometer aan bedrijf A&P

ZWIJNDRECHT - Op dinsdag 18 juni werd aan de Firma A&P uit Zwijndrecht. als eerste bedrijf het Milieubarometer Certificaat van Stimular uitgereikt.

Wethouder Henk Mirck (duurzaamheid) reikte dit certificaat uit tijdens een bijeenkomst van de Vrienden van Nudge Drechtsteden. De Milieubarometer is een succesvol instrument in het stimuleren van duurzaam ondernemen bij bedrijven vanuit een doe-het-zelf aanpak.

Firma A&P is een totaalleverancier van facilitaire producten, non- en lang houdbare food producten. Het certificaat is toegekend, omdat maatschappelijk verantwoord ondernemen in de genen van het bedrijf zit: “Onze mensen zijn ons kapitaal, het pand van A&P is duurzaam gebouwd en binnen ons assortiment promoten wij de duurzame varianten.”

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.