Gemeente wil in gesprek met ondernemers

19 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Gemeente wil in gesprek met ondernemers

ZWIJNDRECHT - Wat hebben ondernemers nodig om te kunnen ondernemen in Zwijndrecht? Wat verwachten ze van de gemeente? Deze en andere vragen staan centraal tijdens een bijeenkomst die de gemeente op donderdag 27 juni 2013 voor ondernemers organiseert. Ondernemers uit de regio zijn hierbij van harte welkom.
 
Tijdens de bijeenkomst kunnen ondernemers hun wensen en verwachtingen met betrekking tot ondernemen in Zwijndrecht kenbaar maken en met de gemeente in discussie gaan over het economische beleid in Zwijndrecht en in de regio Drechtsteden in het algemeen.

Wethouder Vissers: “De gemeente Zwijndrecht wil graag met ondernemers bouwen aan een sterke economie. Om dit te realiseren willen we met hen een economisch programma ontwikkelen.” De gemeente vindt samenwerking met het bedrijfsleven van cruciaal belang voor de uitvoering van het programma. Door goed te luisteren naar wat het bedrijfsleven ervaart en de signalen te vertalen naar beleid en concrete activiteiten kan een gezamenlijk, breed gedragen programma worden gerealiseerd.
 
Ontmoeting met burgemeester
De nieuwe burgemeester van Zwijndrecht Dominic Schrijer zal ook deelnemen aan de bijeenkomst. Ondernemers hebben de gelegenheid om kennis met hem te maken en collega-ondernemers te ontmoeten.
 
Aanmelding
De bijeenkomst vindt plaatst in het gemeentehuis van Zwijndrecht, Raadhuisplein 3, en is van 19.15 tot 22.00 uur (inloop vanaf 18.50 uur). Ondernemers kunnen zich hiervoor aanmelden via secretariaat@zwijndrecht.nl of telefonisch, via telefoonnummer, (078) 770 3592.
 
Meer informatie over het economische programma van de gemeente Zwijndrecht is te vinden op www.zwijndrecht.nl/ondernemen.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.