Geslaagden bij Walburg College LOC@Zwijndrecht (2013)

20 juni 2013 door Hennie van der Zouw

DRECHTSTEDEN - Hieronder de lijst geslaagden bij het Walburg College LOC@Zwijndrecht in de VMBO Basisberoepsgerichte leerweg en de VMBO Kaderberoepsgerichte leerweg.

Vestiging: Walburg College LOC@ ZWIJNDRECHT

VMBO Basisberoepsgerichte leerweg

HEERJANSDAM: Romy Stor.

HENDRIK-IDO-AMBACHT: Adem Taşkapan, Ahmed Ahmadi, Cheyenne Loeve, Damian van Campen, Ezgi Kayaalp, Gianni Espacia, Hanane Mahdaoui, Lars den Hartog, Natalya de Jong, Nienke Kooke, Pinar Çalli, Rick Buijs, Saman Parsania.

ZWIJNDRECHT: Amber Hoogendoorn, Andrea Teijl, Demi Bakker, Dominique Nelemans, Ekrem Cokicer, Farima Walizada, Firoz Oemar, Giosha Martines, Jaouad Dikri, Kaoutar Baddou, Kevin Nijenhuis, Khorshid Hamidi, Larissa Slikkerveer, Siham Al Abbouy.

VMBO Kaderberoepsgerichte leerweg:

DORDRECHT: Sabine Brik.

HENDRIK-IDO-AMBACHT: Anne Stip, Boyd Groenewout, Caitlin van de Kolk, Chloé Collignon, Deborah Hartman, Denise de Waard, Deveney de Waard, Fotios Tsigaridas, Irinka de Jong, Maarten Delhaes, Marjolein Fortuin, Quincy Onderdelinden, Sofian El Allaly, Stanley Hordijk, Vince Bunk. 

RIDDERKERK: Michelle van Dam. 

'S-GRAVENDEEL: Angelien Klomps. 

ZWIJNDRECHT: Aarthi Gajadien, Arzou Seyed Agha Khel, Caroline Gerardus, Céline van Nieuwaal, Danny Alderliesten, Davey Klijnstra, Esmatullah Said, Femke Boom, Halime Demirci, Liza Zalentein, Mandy Michielse, Michael van Driel, Michelle van der Laan, Mireille Volk, Nathan Silie, Philine Koopmans, Romy den Boer, Sarina Heyne, Shandelies Emelina, Soraya van den Bogaard, Vera Koerse, Xavier Ilaria, Yorick Termond. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.