Geslaagden bij LOC Zwijndrechtse Waard (2013)

20 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Geslaagden bij LOC Zwijndrechtse Waard (2013)

DRECHTSTEDEN - Bij het LOC Zwijndrechtse Waard, vestiging Develstein College zijn in de VMBO Beroepsgerichte Leerweg, VMBO Basisberoepsgerichte leerweg leerwerktraject, VMBO Kaderberoepsgerichte leerweg de onderstaande leerlingen voor hun diploma geslaagd.

Schoolnaam: LOC@ Zwijndrechtse Waard, Vestiging: DevelsteinCollege LOC@ Zwijndrecht
               
VMBO Basisberoepsgerichte leerweg
                
BARENDRECHT: Kim Stolk, Nigel de Keijzer.

DORDRECHT: Walid Marzouki.

HEERJANSDAM: Moreno Hovingh, Nino Gulden.

HENDRIK-IDO-AMBACHT: Bart van Loon, Bilal Al Mard, Damian Legerstee, Djordy van der Vlies, Jeffrey de Visser, Joey Bonte, Joey Derks, Joran van Elsen, Lars Buijtendijk, Lucas Vonk, Mike Nobel, Ruben van 't Geloof, Rutger Houben, Thijs Alderliesten.

NIEUW-LEKKERLAND: Vince Helmink.

RIDDERKERK: Rick Hoogenboom.

ROTTERDAM: Perry Steensma.

ZWIJNDRECHT: Bram van Aalst, Brandon Mosselman, Danny Huurman, Danny van Antwerpen, Dave van Es, Davey Broer, Davey Verhagen, Fabiany de Lanoe, Giovanni Suijkens, Hakan Solak, Leon Louisa, Mendol Beelenkamp, Mitchell van Wingerden, Naomi Storm, Patrick Carton, Rehdouan Brochard.

VMBO Basisberoepsgerichte leerweg leerwerktraject

ZWIJNDRECHT: Tom Nieuwenburg.

VMBO Kaderberoepsgerichte leerweg:

DORDRECHT: Djinno van Dijk, Erik Verhoef, Kevin Noorlander, Moureen Wittekoek.

HENDRIK-IDO-AMBACHT: Cristina de Assis Guerreiro, Edwin Poel, Jaimy Baas, Jeroen van der Horst, Jordin de Wit, Merel van Dam, Nathalie van Heeren, Pieter van de Werken, Tim Moerkerken. 

RIDDERKERK: Bart Scheurwater, Nigel van Kaathoven. 

ROTTERDAM: Lars Boer.

ZEVENBERGEN: Bart Mostert.

ZWIJNDRECHT: Amy Fase, Andrea Gielbert, Angelo de Geus, Annika van Werkhoven, Gavin den Hollander, Gerben Boone, Laura Bot, Linda Hofman, 
Mandy Minnebreuker, Marnix Kooiman, Melissa Bezemer, Melvin Mast, Michael Dooren, Michael Verveer, Mike van Hengel, Mike van Loo, Mitchell van der Linden, Nicole Verbeek, Rick Dans, Robin Alderliesten, Tamara Tuijnman, Thomas Marquart.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.